JOM FOLLOW SAYA.. TQ

BORANG PESANAN..UTK SERIOUS BUYER SHJ!!

STATUS: NEW CUSTOMER
RETURN CUSTOMER
Name:
Email Address:
Contact No.
Delivery Address:
Item 1:
Item 2:
Item 3:
Payment Method: Maybank 108177834356
Cimb 08180017195520
Public Bank 4894704203
Western Union
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya
Bayaran akan dibuat pada : Hari ini juga
24 jam
48 jam
Pertanyaan

Put a website form like this on your site.

Apr 1, 2014

OSTEMATRIX




Haiya.............
OSTEMATRIX  - Semua orang perlukannya!!!!!
Tak mo cakap bamyak....

APRIL 2013 promo :-
PURCHASED 6 BOTTLE - GET 1 FREE...
Nak join SHAKLEE secara percuma?
contact me...
012-522 7742/019-5590499


Mar 17, 2014

VITAMIN C PLUS

 
Anda, ada tanda-tanda kekurangan Vitamin C?

-Mudah tertekan / Stress - sering letih dan lemah
-Kulit kelihatan sangat kering dan bersisik, tapak kaki keras dan kasar

-Luka yang lambat sembuh

-Mudah selsema / bersin

-Wajah nampak tua dari usia
-Mudah dapat ulser
-Mudah demam / antibodi tak kuat
-Gusi berdarah
-Salur darah mengecil
-Sakit sendi
-Tanda lebam pada badan
-weight loss (bukan kurus sihat tp kurus yang tak sihat, lemah dan kusam)


Apakah peranan Vitamin C Shaklee ni???

  •  Merangsang pembentukan kolagen-Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan.  Semakin kite berusia, semakin kurang pembentukan kolagen,..tu la sebab wajah mula berkedut, mula sakit2 otot, gigi pun dah tak kuat...So, kolagen tu penting utk semua orang!!!


  • Memperbaiki Simptom Pendarahan - Kurang Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.


  • Peningkatan Sistem Imun - Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkan simptom selsema.


  • Memerangi kanser - Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dgn berkesan.


  • Mencantikkan Kulit - Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.


  • Memperbaiki Insomnia - Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan.


  • Mengekalkan kolestrol sihat - ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi.

Perbezaan Shaklee (dengan Vitamin C yang ada di pasaran)
  • Vitamin C pertama yang natural dan bertindak secara ‘Sustained release’, berfungsi secara perlahan untuk memenuhi keperluan tubuh selama 24 jam.
  • Rumusan unik yang membenarkan pelepasan vitamin c secara perlahan dan berterusan selama 5 jam.
  • Satu tablet membekalkan 500mg vitamin C iaitu bersamaan 7biji setengah oren.
  • Membekalkan ‘Bioflavinoid’ dalam jumlah yang seimbang iaitu 120mg..Bioflavonoids bekerja untuk meningkatkan keberkesanan vitamin C dan perlu diambil sebagai sebahagian daripada suplemen vitamin C..( elak salur darah dari runtuh/bocor, meningkatkan fungsi vitamin c, elak vitamin c dr cepat teroksida dan merosakkan sel)
  • Ada dalam bentuk yang boleh dikunyah
  • Tiada pembaziran kerana semua vitamin C digunakan.dilepaskan kedalam system tubuh secara perlahan mengikut keperluan badan

MENCEGAH LEBIH BAIK,...
BERMINAT NAK CUBA??? 
SMS/WA : 012-522 7742

Mar 9, 2014

MARI BERJIMAT!!!

NAK JOIN SHAKLEE - FREE????
SMS/WHASS APP : 012-522 7742
atau
019-5590 499

 *********************

ESP  ( Energizing Soy Protein )
Heboh sana sini, org bercerita pasal ESP ni kan...nak tau ape yg hebat sangat, meh kita baca sikit...


ESP = Sama  dengan 2X ganda daging , 4X ganda telur, 12X susu rendah lemak, 
TIDAK ada kolestrol, TIDAK ada asid uric & sangat mudah diserap oleh badan kita.

Awet muda -Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

Bagus utk hormon - kacang soya adalah tumbuhan yang kaya dgn isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

Tingkatkan penjagaan & fungsi prostat - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

Kulit berseri & anjal - Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan parut.

Membekalkan tenaga - meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

Memulihkan Pigmentasi - Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

Kecergasan- Menguatkan daya ingatan dan memori,  keupayaan seksual, dan sebagainya.

Jan 24, 2014

GOUT? BIASA DENGAR KAN..........


Ada masalah GOUT?
Cuba SHAKLEE!!!!

1. ALFAFA
2. OMEGA GUARD
3. JOINT HEALTH TABLET
4. PERFOMANCE DRINK
Setiap satu produk ada fungsinya tersendiri utk GOUT.

Malu bertanya, sakit tak hilang,...masalah bertambah...
Sila sms/whass up/call  utk konsultasi  : 012-522  7742

Jan 15, 2014

JANGAN BILA SAKIT...BARU NAK AMBIK KISAH...



Jangan tunggu sampai kronik!!!!!

Set untuk kesihatan sendi dan tulang :-
1. A JOINT HEALTH TABLET
  - Mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif, dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

Ekstrak Boswellia -.Bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.Ia bertindak sebagai kusyen  membantu mengekalkan tulang rawan.
 
Ekstrak jagung- Membekalkan satu sumber yang kaya dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. 
 
Glukosamina- ialah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon dan ligamen.
AJHT ni sesuai untuk semua peringkat usia. Tidak kira orang muda atau orang tua, semua boleh mengambilnya.Boleh dikatakan sebahagian ramai daripada kita mengalami masalah sendi.Ini kerana penyakit sendi terjadi semua pada lapisan umur.Sendi-sendi manusia terdiri di tulang belakang dan bahagian lain tubuh badan seperti:-
  • Siku
  • Pergelangan tangan
  • Punggung
  • Lutut
  • Buku Lali
  • Sendi Jari
  • Sendi Kaki

2. OSTEMATRIX
Kalsium-  membina tulang dan gigi, dan membantu menetapkan ritma jantung, menyelesaikan masalah insomnia, membantu pengaliran gizi masuk dan keluar daripada membran, dan membantu dalam pembekuan darah. Kalsium juga sangat diperlukan dalam mempertahankan fungsi saraf dan otot, serta buah pinggang. Ia juga mengurangkan kadar kolesterol dalam darah. 

Magnesium - penting untuk metabolisma kalsium. Ia membantu untuk mengelakkan pembuluh darah menjadi kejang, salah satu punca yang dipercayai penyebab migrain. Satu kajian telah dibuat ke atas Magnesium, dan didapati ia membantu mengurangkan sakit kepala migrain dan mengurangkan frekuensinya. 

Vitamin D pula penting untuk penyerapan kalsium. Kalsium yang tiada vitamin D tidak boleh diserap oleh tubuh, dan boleh tertinggal sebagai batu dalam ginjal atau pundi kencing yang boleh menyebabkan penyakit batu karang.



 SMS/WHATSAPP : 012-522 7742 or 019-5590 499
utk konsultasi terbaik!!!!

Jan 1, 2014

AZAM 2014 - NAK KURUS!!!!

AZAM 2014, 
NAK KURUS???

JOM CUBA SET PALING BUDGET  DARI  SHAKLEE....
SEMOGA KITA SIHAT DAN KEKAL SIHAT!!!

YANG SERIUS BERMINAT - 
SILA SMS/WHASS UP/VIBER - 012 522 7742

Dec 19, 2013

OMEGA GUARD

26 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee

1.  Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2.  Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3.  Mencegah salur darah dari tersumbat
4.  Omega 3 dapat mengelakkan strok
5.  Mengekalkan tekanan normal darah
6.  Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7.  Mengurangkan sakit kepala
8.  Merendahkan kolestrol
9.  Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan
      otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE 
      (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu
meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout

Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak sepert:-


- Mencegah
insomnia
- Mengurangkan
tekanan emosi
- Mengurangkan
kemurungan dan kebimbangan
- Membantu memperbaiki
masalah autism
- Membantu memperbaiki masalah
kanak-kanak hyperactive
- Mengurangkan masalah
schizophrenia
-
Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak

Siapa Perlukan Omega 3 Untuk Menyokong Tahap Kesihatan?

 1. Warga Emas
2. Pesakit Jantung
3. Wanita
4. Wanita yang telah melahirkan anak
5. Pesakit darah tinggi
6. Orang yang selalu lupa
7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
8. Pelajar
9. Ibu menyusu
10. Ibu Hamil
11. Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus


Senang cite: - sangat2 direkomen utk :- 
*Sape  yang nak berdiet utk kurus
*Untuk anak-anak anda
&
*Untuk sesiapa saje yg nak maintain kesihatan!!!

JOM BERUSAHA UTK SIHAT & KEKAL SIHAT!!!

WHASS UP/SMS : 012-522 7742
 

Oct 10, 2013

SHAKLEE


 PRODUK SHAKLEE
  KINI DI KEDAI SERBANEKA
NANTIKAN INFORMASI TENTANG SHAKLEE!!!

Sep 5, 2013

IREESYA GOLD


APA YG BEST SGT IREESYA NI...
IREESYA GOLD sudah ada di pasaran..dgn penambahan bahan utk penurunan yang lebih cepat.
BEST KER IREESYA NI...
jangan tanya, kena cuba dulu baru tahu...
sebab apa ramai yg restok ireesya..
sebab kandungan STEM CELL yang ada dlm IREESYA

5x STEM CELL

Apa Itu Stem Sel Epal? Apple Stem Cell
Apa Itu Apple Stem Cell? Sel Stem Epal
Di dunia ini ada sejenis epal yang sangat bagus untuk menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan seterusnya memperbaiki sel-sel kulit yang mati dan ini akan menyebabkan kulit jadi lebih cantik dan menarik. Percaya atau tidak, terdapat sejenis epal di dunia ini yang memilik sel stem yang dapat membantu mengekalkan keremajaan kulit anda.

APA ITU STEM CELL?
Stem Cell boleh didapati dari tali pusat bayi yang baru dilahirkan, juga dari sel organ dan sel sumsum tulang manusia. Darah di dalam tali pusat bayi adalah sumber sel stem yang sangat bernilai dan secara genetiknya unik kepada bayi dan keluarganya sahaja. Stem cell juga boleh diambil dari sel haiwan seperti arnab.

Namun, penyelidikan tentang stem cell semakin giat dijalankan oleh saintis dunia dan akhirnya kini stem cell tidak lagi diambil dari stem manusia atau haiwan, tapi diambil dari buah-buahan, dan buah yang paling popular dan paling banyak digunakan untuk menghasilkan stem cell ialah BUAH EPAL.

APA ITU APPLE STEM CELL?
Di Switzerland rata-rata penduduknya mengamalkan memakan sejenis buah epal diberi nama Uttwiler Spatlauber yang membekalkan banyak khasiat kepada kesihatan. Buah epal Uttwiler Spatlauber ini sangat istimewa kerana ia berupaya kekal segar dalam tempoh 6 hingga 8 bulan walaupun tidak diletakkan di dalam peti sejuk. Lebih menarik buah ini kaya dengan phytonutrien, protein dan mempunyai sel hidup yang tahan lama.

Apple Stem Cell berkesan menjadikan seseorang individu itu kembali merasai nikmat keremajaan dan menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis iaitu lapisan luar kulit selain membentuk pigmen kulit.

Apple stem cell ini juga berupaya memulihkan sistem kardiovaskular, risiko penyakit jantung, strok dan kolestrol tinggi serta mengawal diabetis, meningkatkan sistem imunisasi badan serta melegakan penyakit sendi.

Apple stem cell mampu memberi kesan positif kepada manusia kerana ia berupaya memperbaiki tisu dan sel dalam badan disamping menggalakkan penghasilan sel baru. Ia juga boleh membantu melindungi sel induk kulit manusia daripada unsur yang boleh merosakkan kulit seperti sinaran ultra ungu (UV).

Ini kerana, menurut hasil kajian epal bukan sahaja dianggap sebagai bahan antioksida malah ia juga mampu mencegah penyakit barah. Secara tidak langsung ia boleh menghalang sel dalam badan daripada mengalami kerosakan dan mematikan bahan radikal bebas yang berbahaya.

Buah epal juga mengandungi elemen kesihatan ohytonutrient yang boleh melambatkan proses pengoksidaan kolestrol yang tidak baik iaitu satu proses yang berperanan dalam pertumbuhan penyakit jantung.

Selain itu, buah epal turut memiliki khasiat tersendiri yang bertindak mencantikkan kulit, sekaligus mengatasi masalah penuaan. Ia juga mengandungi kandungan vitamin C yang tinggi dan berupaya menggalakkan pembentukan gigi, tulang, tisu bawah kulit dan rawan yang sihat. Apple stem cell sememangnya berkesan mengembalikan keremajaan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel premium kulit yang menjadi sumber utama untuk membaiki epidermis iaitu lapisan luar disamping menggalakkan pembentukan pigmen kulit.


HARGA: RM150 
POSLAJU: RM6(1-2BOTOL) UTK SEMENANJUNG
              RM8(1-2 BOTOL) UTK SABAH N SARAWAK

Sep 1, 2013

STOKING KLIFE




Khusus untuk Tuan-tuan/Puan-puan yang sering mengalami masalah sakit dibahagian kaki.Stokin kesihatan Klife ini merupakan stokin kesihatan inframerah yang dapat membantu meningkatkan kesihatan, kadar metabolisma dan peredaran darah.Semua bahan yang terkandung dalam stokin kesihatan Klife ini diimport dari negara Jepun. Kesihatan Badan Bermula Dari Kaki.


KEBAIKAN KLIFE STOKIN
FIR Healty Socks membantu:
* Mengurangkan sakit sendi dan lenguh kaki
* Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi serta gaut
* Bertindak sebagai refleksiologi kepada kaki
* Sesuai untuk mereka yang banyak berdiri dan berjalan
* Sangat baik untuk wanita mengandung dan selepas bersalin
* Menghilangkan bau kaki
* Menghapuskan bakteria
* Melancarkan darah
* Membantu masalah tidur
* Mengurangkan stress
* Memperbaiki sistem imunisasi
* Memulihkan tapak kaki yg pecah
* Detoksifikasi

CARA PENJAGAAN STOKING
Rendam dalam air suam selama 1-2jam tanpa sabun. Angkat tanpa diperah dan jemur di bawah bumbung. Tidak perlu menggunakan mesin basuh atau cuci tangan.
Saiz: Free
HARGA :RM60(SM), RM69(SS)
POSLAJU RM6(Semenanjung)/ RM8(Sabah & Sarawak)
Berminat:
SMS : 019-5590499 untuk keterangan lanjut